pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Rekrytering installation

Avancos hjälper årligen flertalet kunder inom installation i deras VD-tillsättningar och rekryterar löpande erfarna projektledare samt annan operativ nyckelpersonal.

Från VD till Projektledare

Genom den ökande byggnationen av anläggningar och uppgraderingen av fastighetsbeståndet har kompetens inom installation blivit allt mer svårrekryterad.

Dessutom har kompetenskraven ökat, vilket medför att det inom många yrkessegment finns få relevanta kandidater att välja emellan.

Avancos har ett brett nätverk inom flera kompetensområden inom installation. I en bransch där de mest eftertraktade kandidaterna ofta byter jobb via eget nätverk är vi väl positionerade att nå ut till dessa så kallade passiva kandidater. Vi har också fördelen att installationssegmentet spänner över flertalet av våra andra sektorer såsom infrastruktur, byggnad, industri och energi. Detta ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder och kandidater att växa och utvecklas. 

Kontakta oss gärna för att få en första översikt av vår process och hur vi kan hjälpa er att rekrytera erfaren kompetens. Ni är välkomna att ta del av vårt nätverk för att utforska om vi har någon individ som kan passa er verksamhet.

Exempel på områden där vi har placerat kandidater

Rulla till toppen