pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Chefs- och specialist­rekrytering

Söker ni efter en rekryteringspartner som förstår er bransch och har förmåga att rekrytera erfaren och svårrekryterad kompetens. Då har ni kommit rätt!

Vårt erbjudande

I våra segment är som regel de bästa och mest erfarna kandidaterna redan anställda, med bra förmåner och utmanande arbetsuppgifter. De söker sällan nytt jobb via annonsering och kontaktar inte proaktivt våra kunder utan vänder sig ofta till sina nätverk när det känner det är dags att söka sig vidare. Sedan Avancos grundades 2001 har vi hjälpt kunder att rekrytera nyckelpersonal som tagit deras team och organisationer till nästa nivå.

Grunden i vårt rekryteringsarbete är:

  • Proaktivitet där vi personligen kontaktar kandidater, söker deras förtroende, söker att förstå deras situation och djupgående går igenom om och hur vår kunds position kan gynna dem.
  • Process & System som säkerställer kvalité, förutsägbarhet och utfall. De flesta av våra kunder är experter inom projektledning, det vill vi också vara. Våra proceser har tydliga milestones och kandidater och kundintervjuer planeras in redan vid startmöte.
  • Branschkunskap som ger oss förutsättningar att utmana chefers och kandidaters perspektiv och agera bollplank i processen.
  • Nätverk och sourcingexpertis som ger oss förutsättningar att identifiera kandidater som våra kunder inte når via sina traditionella kanaler.
  • Våra värdegrunder som ger oss en långsiktighet och en identitet.

Vår process

1. Uppstartsmöte och
kravprofil

Vi går grundligt igenom rollen, företagets eller avdelningens struktur och vilket mandat som positionen medför.

Ofta är det typen av projekt, närmaste chefs ledarskap eller erfarenhet hos personerna i gruppen som kan vara avgörande för att kunna attrahera rätt kandidater.

Om vi tidigare har arbetat med liknande roller går vi igenom vilka möjliga benchmark-kandidater vi har i vårt nätverk. Vi ser till att sätta en tidslinje för projektet redan vid kravprofilsmötet för att skapa tydlighet och sätta rätt förväntningar från start.

Efter mötet skickar vi en skräddarsydd jobbbeskrivning, en första mållista på företag samt kravprofil för godkännande.

Vi går först igenom vårt interna nätverk av kandidater för att sedan aktivt söka efter ytterligare kandidater som bedöms lämpliga för rollen.

Vi är specialiserade inom sourcing och använder flertalet kanaler för att identifiera kandidater. Genom de verktyg vi använder oss av kan vi kartlägga upp emot 60–80 % av potentiella kandidater. Vi har även tillgång till lämpliga personer som inte finns på LinkedIn.

2. Kandidatsourcing

3. Utvärdering av
kandidater

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela processen, från kravprofil till referenstagning.

Vi utmanar kandidaterna att alltid utveckla sina svar gällande formella krav och personliga egenskaper. Vid behov har vi möjlighet att komplettera processen med tester såsom färdighets- och personlighetstester samt uppföljande djupintervjuer.

4. Rapportering och marknadsinformation

Veckovis skickar vi en rapport som ger full insyn i vår process. Som kund kan du löpande följa vilken kompetens vi närmar oss, kandidaters feedback på rollen, anledningar till att kandidater inte kommer in i processen, samt annan marknadsinformation som kan vara av värde. Att få en god bild av marknaden tillsammans med urvalet ger en försäkran att du erhållit de bästa möjliga kandidaterna för rollen. Vi värnar om våra kandidaters integritet och därmed återges inga namn i vår rapportering.

Vill du veta mer?

Rulla till toppen