pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Rekrytering industri

Avancos har sedan början av 2000-talet hjälpt globala och regionala företag inom industrisektorn att rekrytera kompetens som skapat ett försprång på en konkurrensutsatt marknad. 

Från det globala storföretaget till den lokala Greentech-startupen

Industrisektorn är kraftigt konkurrensutsatt och industriföretagens krav på expertkompetens ökar stadigt. Inom många kompetensområden råder brist på erfaren personal, vilket i vissa fall också försvåras av företagens stora geografiska spridning.

Avancos har lång erfarenhet av att rekrytera expertkompetens inom industrin, såväl i Sverige som internationellt. Vi har en god förståelse för branschen och ett upparbetat nätverk av kandidater som vi når såväl lokalt som globalt. I Nederländerna hjälper vi till exempel ASML att hitta global expertkompetens inom litografisystem. I Tyskland och Danmark hjälper vi den Indiska vindturbinstillverkaren Suzlon att rekrytera hundratals erfarna ingenjörer till deras nyetablerade R&D-center.  

Kontakta oss gärna för att få en första översikt av vårt arbetssätt och hur vi kan hjälpa er att rekrytera erfaren kompetens. Ni är välkomna att ta del av vårt nätverk för att utforska om vi har någon individ som kan passa er verksamhet.

Exempel på områden där vi har placerat kandidater

Rulla till toppen