pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Jobba hos oss

Vi vill bli fler

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra, utvecklas och utmanas varje dag!

Avancos är ett rekryteringsföretag som grundades i Nederländerna 2001 och som har varit verksamt i Sverige sedan 2010.  Vi arbetar främst med tyngre specialist- och ledarskapsuppdrag, roller som är strategiskt avgörande för bolagets framgång. Vi är experter inom våra segment och har en god marknadsförståelse, något som givit oss ett gott rykte på marknaden. Hos oss får du möjlighet att arbeta affärsnära med flera av Sveriges största bolag. Vi har till exempel samarbetsavtal med Svenska Kraftnät, Vattenfall och Skanska.

Hos oss har vi en familjär atmosfär med fokus på excellens, utveckling och med stor respekt för både kandidater och uppdragsgivare. Kulturen är entreprenöriell, vilket innebär att vi både gillar att göra affärer och välkomnar nya idéer.

Våra värderingar leder oss i vårt dagliga arbete och är något som vi värnar om. Hos oss arbetar vi med både hjärta och hjärna, och det är just den kombinationen som gör oss unika och framgångsrika.

Vi ger dig stor frihet under ansvar, där fokus ligger på prestation snarare än arbetstider. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och du kommer få arbeta med kunniga, drivna och trevliga kollegor.

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Tveka inte att höra av dig till teamledare och rekryteringskonsult Gabriella Gvidi tfn: 0733- 68 95 50

Vi söker internationella samarbeten

Attraheras du av att hjälpa individer och bolag att växa? Är du nyfiken på att bli egenföretagare?

Sedan 2001 har Avancos lyckats med att attrahera individer som vill och kan uträtta stordåd. Med en stark bas i Skandinavien och ambitiösa expansionsplaner satsar vi på att öka vår internationella räckvidd. Vi söker dig som är en driven entreprenör, som delar vår värdegrund och som har uthållighet att lyckas med det du tar dig an. Du får möjlighet att bygga upp en verksamhet med stor lönsamhetspotential och en inriktning gentemot affärssegment som är kritiska för att samhället ska lyckas med den gröna omställningen. 

Vi söker dig som exempelvis är ägare till ett mindre rekryteringsbolag och vill ta nästa kliv inom detta. Eller du som är rekryterare som funderar på att starta egen verksamhet. Du kan också ha en bakgrund där du känner till eller har jobbat inom våra specialistområden och vill söka en ny riktning i din karriär.

Med Avancos får du:

Ett etablerat och kvalitetsinriktat varumärke med goda kundreferenser och verksamhet sedan 2001
Tillgång till processer, system, träning, marknadsföringsmaterial och allt annat som måste vara på plats så att du får förutsättningarna att lyckas
En coach med gedigen erfarenhet som guidar dig till att lyckas

Det som förväntas från dig är:

En god affärsetik och ett genuint intresse att få andra människor att lyckas
Förståelse för att det krävs passion, hårt arbete och uthållighet för att lyckas
Att du känner igen dig i avancos värderingar och har en drivkraft att ständigt utveckla din egen och andras potential

För mer information kontakta Christopher Hager, VD, christopher.hager@avancos.se , +46 (0)700 94 74 94

Historik

Avancos grundades i Nederländerna 2001. I Sverige är vi idag rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå och Sölvesborg. Vi har även avdelningar i Finland, Nederländerna och Spanien. 

Genom åren har vi gjort fler än 2000 placeringar i 26 olika länder och har 94% återkommande affärsverksamhet med befintliga kunder.  

Vår erfarenhet av både stora internationella rekryteringsprojekt och lokala sökningar gör oss till en attraktiv partner både för den som vill anställa, och den som letar nya utmaningar. 

Vår värdegrund

Excellent branschkunskap

Vi eftersträvar att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi är specialiserade inom våra affärssegment med fördjupad förståelse för marknaden. Detta gör det möjligt för oss att bättre förstå klienters och kandidaters perspektiv och tillföra värde till deras verksamhet och karriär.

Respekt för individen

Vi uppskattar och respekterar alla människors olikheter. Detta genomsyrar hela vår kultur och innebär att vi lyfter varandra som kollegor och är ödmjuka och respektfulla inför både kollegor och kunder. Vi behandlar alla kandidater vi kommer i kontakt med konfidentiellt, lyhört och med respekt. Vi främjar en inkluderande arbetskultur som präglas av tillit och respekt för varandra.

Utmana perspektiv

Vi hjälper kandidater att utvärdera och omvärdera sina karriäralternativ genom att utmana deras perspektiv. Vi hjälper organisationer att se ur flera perspektiv och tänka bortom vanliga föreställningar för att identifiera, locka och rekrytera den mest passande kandidaten. På så sätt bidrar vi till både kunders och kandidaters utveckling och framgång.

Uthållighet och engagemang

Vi söker långsiktiga partnerskap med både kandidater och kunder och är fast beslutna att avsluta våra projekt med hög kvalité och på bästa sätt.

Rulla till toppen