pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Rekrytering infrastruktur

Avancos har rekryterat nyckelpersoner på både specialist- och chefsnivå till några av Sveriges största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Med budgetar i miljardklassen som återfinns i stora infrastrukturprojekt är det kritiskt att attrahera och rekrytera rätt individer.   

Från förbifart Stockholm till anläggningsprojekt i Egypten

Infrastruktursektorn expanderar kraftigt i Sverige. En kompetensbrist i kombination med att flertalet utländska aktörer etablerar sig i Sverige gör att det blir allt mer utmanande att få tag på rätt personer att anställa.

Avancos har erfarna rekryteringskonsulter som specialiserat sig inom rekrytering för infrastruktursektorn. Vårt nätverk och branschkunskap ger oss verktyg att hjälpa kunder bortom enstaka rekryteringsprocesser. Vi ger entreprenadföretag möjlighet att buda på nya projekt genom att förse deras anbudsansvarig med erfarna projektledare som uppfyller anbudskraven. Vi hjälper konsultföretag som vill förstärka sitt affärsområde inom infrastruktur med ledare som kan ta med sig kundrelationer och medarbetare till sin nya organisation.

Genom att ha erfarenhet inom många olika relaterade områden ökar vi kandidatunderlaget i våra rekryteringsprocesser. Projektledaren som tidigare ansvarade för grundläggningen i det stora sjukhusprojektet ger vi nya perspektiv genom att hon nu istället blickar ut över vindparken i Hälsingland. Vår kund som först var fokuserad på ett litet kandidatunderlag i vindkraftsektorn har fått en projektledare som ger sina kollegor nya perspektiv inom entreprenadjuridiken. 

Kontakta oss gärna för att få en första översikt av vårt arbetssätt och hur vi kan hjälpa er att rekrytera erfaren kompetens.

Exempel på områden där vi har placerat kandidater

Rulla till toppen