pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Varför kunder väljer Avancos?

Tillgång till talang

Vi presenterar kandidater som du inte har tillgång till idag. Vår databas består av över 50 000 kandidater och vi har specialiserade rekryteringskonsulter som kan din bransch. Vi känner våra kunder, vi kan deras verksamhet och kan därmed presentera kandidater som tar deras verksamhet till nästa nivå.

Effektivitet och kvalitet

Som ett nischat rekryteringsföretag har vi djupgående kunskap om rollerna du vill att vi ska hjälpa dig att fylla, hur lång tid det tar och vad som krävs för att locka högpresterande kandidater till ditt team. Därför kan vi utlova intervjudatum redan i början av processen och leverera efter dina förväntningar med den bästa talang marknaden kan erbjuda.

Våra kandidater stannar längre

Vi rekryterar kandidater utifrån faktorerna motivation och mervärde. Vi utvärderar tillsammans med kandidaten om det finns ett tydligt långsiktigt mervärde för att göra en karriärflytt. Kandidater som väljer att gå till ett företag av rätt skäl (medel till långsiktigt mervärde) är mer benägna att stanna längre i sitt nya företag och i sin roll. Många kanditater förväntar sig löneökningar, men att endast motiveras av mer pengar räknas inte som tillräckligt för oss. Vi följer noga kandidaten genom hela processen och täcker moterbjudanden för att undvika dyra, sena kandidatavslag.

Transparens

Våra kunder får uppdateringar varje vecka där våra framsteg kan spåras i detalj. Ingen Avancos-klient ska behöva undra hur processen framskrider.

Historik

Avancos grundades i Nederländerna 2001. I Sverige är vi idag rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå och Sölvesborg. Vi har även kontor i Finland, Nederländerna, Österrike och Spanien. 

Genom åren har vi gjort fler än 2000 placeringar i 26 olika länder och vi har 94% återkommande affärsverksamhet med befintliga kunder. 

Vår erfarenhet av både stora internationella rekryteringsprojekt och lokala sökningar gör oss till en attraktivt partner både för den som vill anställa, och den som letar nya utmaningar. 

Vår värdegrund

Excellent branschkunskap

Vi eftersträvar att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi är en lärande organisation och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi är specialiserade inom våra affärssegment med fördjupad förståelse för marknaden. Detta gör det möjligt för oss att bättre förstå klienters och kandidaters perspektiv och tillföra värde till deras verksamhet och karriär.

Respekt för individen

Vi uppskattar och respekterar alla människors olikheter. Detta genomsyrar hela vår kultur och innebär att vi lyfter varandra som kollegor och är ödmjuka och respektfulla inför både kollegor och kunder. Vi behandlar alla kandidater vi kommer i kontakt med konfidentiellt, lyhört och med respekt. Vi främjar en inkluderande arbetskultur som präglas av tillit och respekt för varandra.

Utmana perspektiv

Vi hjälper kandidater att utvärdera och omvärdera sina karriäralternativ genom att utmana deras perspektiv. Vi hjälper organisationer att se ur flera perspektiv och tänka bortom vanliga föreställningar för att identifiera, locka och rekrytera den mest passande kandidaten. På så sätt bidrar vi till både kunders och kandidaters utveckling och framgång.

Uthållighet och engagemang

Vi söker långsiktiga partnerskap med både kandidater och kunder och är fast beslutna att avsluta våra projekt med hög kvalité och på bästa sätt.

Rulla till toppen