pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Rekrytering energi

Avancos är Sveriges ledande Executive Search företag inom energisektorn. I över 20 år har avancos hjälpt ledande organisationer såsom Vattenfall, Svenska Kraftnät och Siemens Gamesa att hitta erfaren expertkompetens. 

Från markförvärv och tillstånd till entreprenad och anläggningsförvaltning

Sveriges energisektor är inne i en expansiv omställningsfas där brist på erfaren spetskompetens utgör en av de främsta flaskhalsarna för tillväxt. Arbetsgivare som historiskt kunnat attrahera kompetens med hjälp av annonsering eller via sitt nätverk har fått tänka om när konkurrensen om kompetensen hårdnat. Vindkraft, solcellssystem, stamnät/regionnät/lokalnät, Greentech, industrisatsningar, konsultföretag, entreprenadföretag, serviceföretag med flera, alla expanderar och behöver erfarenhet och kompetens för att utvecklas.  

Avancos är väl positionerat att hjälpa företag att identifiera, attrahera och kvalificera erfaren kompetens inom energisektorn. Vi har arbetat under lång tid med företag inom hela näringskedjan såsom nätägare, konsultföretag, statliga organisationer, entreprenörer, leverantörer/turbintillverkare med flera. Att kunna branschen ger oss, förutom ett starkt nätverk, en förmåga att agera bollplank till både kunder och kandidater. 

Kontakta oss gärna för att få en första översikt av vår process och hur vi kan hjälpa er att rekrytera rätt kompetens. Ni är välkomna att ta del av vårt nätverk för att utforska om vi har någon individ som kan passa er verksamhet.

Exempel på områden där vi har placerat kandidater

Rulla till toppen