pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

In-house rekryterare

Har du funderat på att anställa en rekryterare eller vill du förstärka ditt nuvarande rekryteringsteam? Kontakta oss för att se fördelarna med att ta in en rekryterare från Avancos.

En effektiv lösning

Du får tillgång till en erfaren rekryterare som har vana att rekrytera kandidater i just din bransch. Du spar tid och pengar då våra rekryteringspecialister är effektiva, självgående och har stor vana av att styra rekryteringsprocesser självständigt. Vår lösning är operativ och kostnadseffektiv från dag ett.

Det är mindre riskfyllt och mer skalbart än att anställa en egen rekryterare. Kapaciteten hos individen du anställer brukar ha en tendens att variera över tid. Genom att samarbeta med oss har du möjlighet att öka eller minska rekryteringsresurserna beroende på vad din organisation behöver. Om du väljer att ta in en rekryterare från Avancos kommer vi överens om vilka utfall du önskar i form av exempelvis placeringar. Vi går månadsvis igenom nyckelindikatorer för att se till att vi är på rätt väg.

Vi har processer, system och tränade rekryterare inom din bransch som kan komma med nya perspektiv. Detta leder till förbättringar på både kort och lång sikt där vi tillsammans med er utvecklar era interna arbetssätt.

Avancos har erfarenhet av RPO (Recruitment Process Outsourcing). Vi kan bistå i alla områden som rör rekrytering. Vi anpassar och bygger våra tjänster efter din organisations specifika behov och önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Andrew Mcclelland, Senior In-house rekryterare

”Att arbeta in-house på Statkraft har gett mig möjligheten att kunna fokusera på leverans för en klient samtidigt som Statkraft har kunnat nyttja min internationella erfarenhet inom ingenjörsrekrytering utan ett långt introduktions- eller utbildningsbehov.”

Rulla till toppen