pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Rekrytering byggnad

Avancos har lång erfarenhet av rekrytering inom byggsektorn där vi hjälpt kunder att hitta svårrekryterad expertkompetens. Vår erfarenhet sträcker sig genom hela värdekedjan, från tidigt skede till entreprenad och förvaltning.

Från arkitektur till slutbesiktning

Kompetensen som efterfrågas inom byggnation och fastighetsutveckling blir allt mer nischad och komplex. Höga krav ställs på att företag har möjlighet att arbeta tvärfunktionellt mellan olika discipliner och kunskapsområden. Kompetens som för något årtionde sedan inte existerade krävs idag för att möta nya krav och standarder.

Avancos har lång erfarenhet av rekrytering inom byggsektorn där vi hjälpt kunder att hitta svårrekryterad expertkompetens. Vår kunskap sträcker sig genom hela värdekedjan, från tidigt skede till entreprenad och förvaltning. 

Vi hjälper ledande entreprenörer att hitta regionchefer med förmåga att vända regionens resultat eller projektledare som har ett tydligt track record av att hantera utmanande projekt. Vi assisterar konsultföretag att bygga nya avdelningar genom att hitta konsulten som skapar kundrelationer och får andra att växa. Vi bistår även det internationella bolaget som vill in på den svenska marknaden och behöver en förståelse för anbudsprocessen. 

Kontakta oss för att utforska hur vi kan hjälpa er.  

Exempel på områden där vi har placerat kandidater

Rulla till toppen