pin up casino indiahttps://mostbet-cazino.kz/https://pinup-oyun.com/1winonewin

Internationell rekrytering

Med oss får ni en lokal partner med ett globalt nätverk. I över 20 år har Avancos arbetat aktivt med internationell rekrytering.

Vi kan internationell rekrytering

I över 20 år har Avancos arbetat aktivt med internationell rekrytering. Tillsammans med NPAworldwide:s över 500 rekryteringskontor, som spänner över sex kontinenter, är Avancos väl positionerade att hjälpa er hitta och kvalificera kandidater i de flesta marknader och länder. 

Det kan vara både riskfyllt, kostsamt och tidkrävande med internationell rekrytering. Med Avancos får ni en dedikerad partner som lär känna er företagskultur och som samtidigt förstår komplexiteten i att rekrytera internationellt. Ni som kund slipper söka efter en ny rekryteringspartner varje gång och kan genom att samarbeta med Avancos spara tid och pengar, samtidigt som ni minskar riskerna i era rekryteringar.

Avancos kan bland annat hjälpa till med:

Internationell expansion/etablering.

En Avancoskonsult, eller kvalificerad NPA-konsult som känner till nationell arbetsrätt och kultur, intervjuar kandidater på plats medan er lokala kontaktperson som känner till ert bolags företagskultur genomför en slutintervju för att ytterligare säkerställa att ni hittar rätt person för rollen.

Rekrytering av internationell kompetens.

Vill ni förstärka ert team och titta utanför era nationsgränser kan Avancos hitta, kvalificera och attrahera kandidater i majoriteten av världens länder. Vi har även vana att hjälpa till med frågor rörande flytt eller andra relaterade praktiska frågor.

Rådgivning.

Har ni frågor rörande hur kompetensen ser ut på en specifik marknad kan Avancos bistå med rapporter, kompetenskartläggning eller annan information beroende på behov.

Rulla till toppen