REKRYTERARE PÅ PLATS

© 2020 Avancos Scandinavia AB

Org.nummer: 556870-1352

REKRYTERARE PÅ PLATS                                        

Har du funderat på att anställa en rekryterare eller vi du förstärka ditt nuvarande rekryteringsteam? Då kan det vara fördelaktigt att kontakta avancos för att jämföra det alternativet med att ta in en av avancos rekryterare; vilket har följande fördelar:

  • Det är billigare än att anställa en rekryterare direkt då du inte bara får tillgång till en rekryterare utan även de verktyg som ger rekryteraren förutsättningar att prestera på hög nivå och ge hög avkastning i form av placeringar. Du får exempelvis utan extra kostnad tillgång till Sverige största job siter, linkedin mest avancerande/dyraste rekryteringslösningar, sourcing konsulter, seniora rekryteringskonsulter som din rekryterare bollar idéer med mm.

 

  • Det är mindre riskfyllt än att anställa en egen rekryterare där kapaciteten hos individen du anställer ofta blir avgörande och brukar variera över tid. Tar du in rekryterare från avancos kommer vi överens om vilka utfall du önskar i form av exempelvis placeringar och går månadsvis igenom nyckelindikatorer för att se att vi är på rätt väg.

 

  • Du spar tid genom att du slipper coacha avancos rekryterare. Vår lösning är operativ och kostnadseffektiv från dag 1. Vi har process, system och tränade rekrytera inom din bransch som hjälper och avlastar er organisation istället för att ta upp resurser.

 

  • Det är mer skalbart då du kan öka eller minska rekryteringsresurser beroende på vad in organisation behöver. Avancos har erfarenhet av stora internationella RPO (Recruitment Process Outsourcing) projekt och kan bistå i alla områden som rör rekrytering och anpassa vår tjänster efter din organisations behov.

 

  • Processen att anställa en rekryterare går snabbare eftersom du direkt får tillgång till en rekrytera som har erfarenhet att rekrytera från din bransch.


Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation: info@avancos.se, 08 744 11 36